Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jordens salt!

 

 

Enastående!

Är

GUD skaparen!

 

Enastående!

Är

Hans skapelse!

 

Enastående!

Är

Hans underverk!

 

Under!

Under!

Under!

 

Kom Jesus med i sitt liv på jorden för mänskligheten

Kärlek och förlåtelse!

Frid och fred!

 

Jordens salt!

Förlåtelse!

Kärlek!

 

Var och är fader, sonen och den heliga andan




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-10-02 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP