Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla


höstaster


glädjen smyger som en katt
genom rummet
Vem kunde anat då gryningen
randades
dropparna skulle samlas
till en stor å

sitter insvept av friden
vad gör det himlen dyster
inomhus myser






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-10-02 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP