Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

En ängel kom till mig idag och sa en del
\"du hittar nog också den som gör dig hel\"
all denna tid
jag trott att hon var min sista pusselbit
den avrivna sidan i boken
som fullbordade historien
om den underbara flickan och token
den ljuva ängeln fick mig att förstå
det kanske aldrig blir vi två

men då vi satt i det mörka regnet
och solnedgången plötsligt skymtade
med sina sista gyllene strålar
utöver horisonten

då skymtade också hoppet..





Fri vers av liban
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-08-17 01:05



Bookmark and Share


  Arte
Den här är en solklar favorit, jag måste erkänna att ditt skrivsätt är otroligt speciellt, du skriver med en känsla som lyser igenom hela txten samtidigt som du blandar känslor, både lyckliga och glada, du försöker här förmedla att hoppet är det viktigaste vi har och kanske även det bästa, jag gillar verkligen ditt sätt att flyta igenom raderna man blir upplyft och kroppen känns så tunn när du skriver man verkligen känner att poesin finns överallt hos dig, jag tror att du verkligen kommer uppleva mycket inom poesin som kommer att hjälpa dig att ta tag i alla dina känslor så om du fortsätter så här så är jag inte överraskad om du står där uppe bland genierna däribland hemingway och cornelis vresvjik, fortsätt med dina spännande radbrytningar och hoppfulla känslor vi människor måste ibland veta vad vi vill ha och vad som är viktigt och det är männsikor som du som kan knuffa till oss "vanliga" människor ås ta tillvara på din talang och din briljanthet, och lär oss.
Må gud vara med dig, kärlek och RESPEKT
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

liban
liban