Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. I min bok står texterna i centrerad stil och här inte.


DB 4 22-24 Ordlekande dikter




Att ta in varje ögonblick
njuta av dem

att ta in varje upplevelse
njuta av den

att vara naiv
att inte se, inte höra

och inte tala
det ohyggliga

---...---

Vi lever
(inte alls faktiskt)
i en fri värld

---...---

Om det bara inte vore
för all förfluten tid
allt gammalt vrakgods

ilandflutet
från ett annat hav
än ditt

så skulle kanske
även morgonen
samt dess sol

ha fått mitt ansikte att skina
ikapp med ditt ansikte
ikapp med din morgonsol




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-06 10:19



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
de fick mitt ansikte att glöda fånga mitt ansikte fånga morgonsolen, bra ord "komma ikapp" ett kurragömma.
2023-10-06

  Ninnii
Gillar särskilt "Vi lever
(inte alls faktiskt)" :)
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP