Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. I min bok står texterna i centrerad stil och här inte.


DB 4 25-27 Ordlekande dikter



Om vi måste leva
i ögonblicket
i nuet

älska mig då
tills ögonblicket
är förbi

---...---

Jag är stark
när du behöver mig
när du ännu är svag

när jag är svag
behöver jag dig
behöver din styrka

---...---

Livet är ett skämt
på yttersta allvar





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-10-06 12:28



Bookmark and Share


  karenina VIP
Att älska någon i ögonblicket är att älska någon för alltid
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP