Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. I min bok står texterna i centrerad stil och här inte.


DB 4 45 Ordlekande dikter




Eftersom du är tjejsare
tänker du säkert
som alla de andra tjejsarna
som vill göra det med mig

om du vill träffa mig
så är det bara för en sak
du vill göra det med mig

så fort vi är för oss själva
är du glad över att ha mig för dig själv
för du vill helst göra det med mig

ändå pratar de
tjejsarna
så vackert om
(behovet av)
romantiken
samt själarnas gemenskap

och så förstås
(behovet av)
att få göra det med mig





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-10-10 19:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är så skönt att lägga pussel,
utan puss och utan något smussel,
bitar ligger så lagom utspridda,
känns som en utmark likt Hardangervidda,
en del föredrar lekar utan knussel...
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP