Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. I min bok står texterna i centrerad stil och här inte.


DB 4 46-48 Ordlekande dikter





Hon känner nödvändigheten
av att ha vänner
av att älska

av närhet
av att vara vän
med sina älskade

av medmänsklighet
respekt
ödmjukhet

av att vara sig själv
sig själv närmast
en i sig egen individ

---...---

Rösta på 'Ny Dementi'!

Lovar guld
och gröna skogar...
....dementerar sedan alltsammans.

---...---

Hon kysst'e
mina läppar fina
ty hon hade smör på sina.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-10-12 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP