Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmiddag klokuggla kram<3


godispåsen



O alldeles för mycket
omtanken det vackraste smycket
jag som ska tanka lätt
och inte äta mycket fett
det gäller ransonera
och inte förlora sitt vett


anm. chikvällen en av deltagarna har
kontakt med Gööks konditori
och de knusslar inte med godsakerna
meningen var deltagarna skulle fikat
med 2 frånvarande
och en laktosintolerant
behövde de inte singla slant
allt lämnades till den som inte
behöver det
åt en bulle till kaffet
resten delas ut till bekanta
sparar ett bakverk till
lördagens stick café




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-10-03 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP