Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var något jag hade på hjärtat, tungan. Ty det är ännu mitt och tungan min är ännu hel.


Om tiden är ett moln




Om tiden är en flod
vill jag gå längs den
inte tvingas springa vid
eller famla i stritt vatten

om tiden är ett moln
inte måstas löpa likt en hind
hoppas jag molnet är ljust
och inte bara fullt av vind




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 12:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
Att få äga sin egen tid låter detta som, och det är gott
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP