Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid, grunderna och hamnar har Lena Söderkvist bidragit med. Jag har placerat 18 ord på lämpliga ställen. Respons ska få tre ord av mig. Gunwale, TrollTörnTrappan, Liktenelegi och Katinka deltar också i denna diktgrej.


Diktdilemma

"Du måste först lära grunderna innan du kan börja skriva dikter."
Hon hamnar i missmod. Saknar tid. Sedan diktar hon ändå.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-03 15:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Precis...."Sedan diktade hon ändå". Det är så det ska vara!!!
2023-10-05

  Gunwale VIP
Javisst - teorin och själva skaparlusten är ju helt olika saker … Hellre något äkta som struntar i ”grunder” än livlös perfektion!
2023-10-03

  Respons VIP
Det var bra det. För den blev riktigt bra!
2023-10-03

    Lena Söderkvist VIP
Jo, det är så det börjar. Men lusten måste finnas från start.
Pekpinnar i poesi är bara fel, det kan hämma rent av. Din poet gjorde rätt som började ändå.


2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP