Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överraskad över att jag, "lilla jag" blev plötsligt förälskad i en man dold som en "ulv i fårakläder". Lika bra var väll det - annars hade jag likt en hare sprungen iväg - räds för kärleken - långt iväg ifrån denna lyckossaliga kärleksstund.


Förvåningen över förälskelsens enkelhet

Du min vän
skall veta att

trots mitt yrvakna yrväder
utan sans och vett
och vetskap om att det kommer en morgondag

så är jag förundrad
över huruvida du kysser mig
utan förnimmelser om hur mina tidigare kyssar
har kysst mig förr

med värme och klokskap
för du mig varmsamt fram
till erotikens slutmåls brant

Vi har blivit ett Vi
utan en föraning
blevo vi tvenne tu

Tacksam.




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP