Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text tårarna. Av karenina 2023.


Kommentar på en text (2640) bara ord




Det finns förstås olika slag av texter i en diktsamling.
Självupplevt eller inte, känslor av olika slag,
upplevelser beskrivna med egna och andra ord.

Hopp, sorg, glädje och förtvivlan, besvikelser
och känslor av girighet eller hämnd.
Förälskelse, kärlek, lust.

Alla möjliga sammanblandade känslor
av något ibland som igenkänt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-10-04 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP