Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOMMER FRAM IGEN

Jag lyfts upp ur dypölen

Upp ur misströstans dy

Ut ur bittra nederlag

Jag får Guds hjälp att fly

Renad står jag inför en stad

med ett budskap från Gud

Allt jag är är jag blott av nåd

Höjer lovsångens ljud!

 

Jag lyfts upp ur smuts och snusk

av en stark fadershand

Det blir karl av en velig slusk

med en dröm mald till sand

Sänker aldrig min fana mer

Den ska vaja för vind

Glädjetårar ska rinna ned

för en rosenröd kind

 

LARZ GUSTAFSSON 4/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-10-04 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP