Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för DiktBok och DS står för DiktSamling.


DB 4 84-85 Ordlekande dikter




Genom nålsögat
ut i en värld
av ljus och harmoni

ut i en värld
av lockande vänskap
ärlig, varm, tillgiven

ut i en värld av krav
vilka stärker
egen självdisciplin

genom nålsögat
ut i en värld
med öppna sinnen

---...---

Jag skriver till dig
som inte själv
funnit orden

trots bilderna
och känslorna inom dig
och för egen del, förstås.





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-10-28 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP