Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2023....


Blomsterlök för fred och frihet





Planterar blomsterlök
i tron på framtiden

våren

då knotiga knölar
går i blom
och sprider hopp
om en bättre värld

i tron
på att det levande
ska segra
över vapen, hat och död

knotiga knölar
vars namn är stor poesi......


Recurvus Eko
Purple Prince
White Rebel
Clusiana Tinka
Turkestanica Eko
Candy Princess

Alium Purple Sensation
Batalinii Bronce
King of the Striped

Little Beauty

Purpur Ruby Giant, Jeane d'Arc Eko, Alium Molly

Blå Vårstjerna

och

Guldlök Jeanine







Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-06 11:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härliga spirande rader
Av framtidshopp och
återfödande blomning
Trots världsläget!
Tack för det!
;)
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP