Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himmelen får du svar - ibland

Prästen Sture i en kyrka i Skara
skulle sin predikan i molnet just spara
Han lyfte sin blick
på himlen läsa han fick:
"Jag har just nu inte tid med att svara"




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-06 13:55



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättefyndigt...att spara predikan i molnet...hahaha bra!
2023-10-09

    Lena Söderkvist VIP
Typiskt myndigheter. Oh, så slagfärdigt!
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP