Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat.

tron.
hoppet.
kärleken.
tror när man tror.
hoppet när man hoppas.
kärleken när man älskar.
av birgitta 6-10 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-06 14:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerat.
2023-11-16

  alicja lappalainen VIP
ja, dessa begrepp ska föras à jour
2023-10-06

  Fjellhuldra VIP
Så fin dikt.
2023-10-06

  Ninnii
Älskar den här, fin och berörande.
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP