Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 90-93 Ordlekande dikter





Du föredrar
att säga dumheter
framför att göra dem

ändå gör du dem
lika ofta
som du säger dem

---...---

Du kan inte
äta din stolthet

det du kan göra
är att svälja den

---...---

Jaså, du är
självupptagen?

Jag är själv
upptagen!




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-14 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP