Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 141-142-143




141
Jag har fördomar,
tycker en del
är idioter

sådana som inte
står upp till
mina förväntningar

...och sådana
som gör det...

---...---

142
Jag är arbetslös
jag är rastlös

för att kunna ta rast
måste jag först
ha ett arbete.

---...---

143
Kärlekens pris
anarki, kaos, kris.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP