Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 147-148-149




147
Du kurar i mörker
också när det är dag

räds så väl kända marker
i ditt egna vilsna jag.

---...---

148
För vad du än menar
och du inte kan vara säker
på att vara förstådd

så finns i det
du nyss sagt mig
så många bottnar
och djup

att jag känner
jag ändå bottnar
och kan förstå.

---...---

149
Orkar du arbeta
en dag som denna?

Eller bara ligga i?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-05-25 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP