Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Behov & balsamering - limerick. Av Daniel_78 2023. Jag ber läsaren ha ett visst överseende med sådana saker som en läsare vanligen kan förvänta sig av god underhållning. Det saknas kanske här.


Kommentar på en text (2645) bara rim






Tänka sig väl där ändå,
någon har upplevelser i kraft som få,

känner sig onödiga för det mesta,
men kan bli nödig bland de flesta,

skaffat sedan sig hund som biter,
skett detta någonsin moskoviter?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-10-18 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP