Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time

Nepal
hösten 1952

uppe i bergen
på kullerstenen bredvid
ett böjt gammalt träd
sitter munkar klädda i brinnande natrium
utanför klostret

talade djupt och innerligt om nuet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-10-06 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg