Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utstött

pojken
utan att se sig omkring
drog ned byxorna och
pissade på den kaliforniska rosen
iakttog varsamt
hur mjukt och elegant
urinet droppade ned från de rosa bladen
och tänkte på hur det liknade
en fontän i ett land han aldrig har varit i




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-06 22:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och landet det heter
Urin-igen?
;)
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg