Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om livet


Aldrig anade jag

Aldrig anade jag att mitt liv skulle bli så här
Jag var ung och ville bli stor
Jag blev större och längtade ut
Jag flyttade, bildade familj
Jag flyttade många gånger
- aldrig dit jag längtade

Jag blev äldre och äldre men aldrig så gammal att jag bestämde allt själv
Ekonomin, jobbet, familjen bestämde det mesta
Bara en smula var mitt

Nu är jag gammal och andra bestämmer över mig och åt mig
Jag längtar fortfarande
Aldrig anade jag att mitt liv skulle bli så här




Fri vers av Amatörpoeten
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-08 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amatörpoeten
Amatörpoeten