Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet sviker

Jag minns dig i drömmen
men inte när jag vaknar

Däremot saknar jag dig
hela tiden
Jag saknar dig
Även när jag vaknar
fast minnet sviker

Jag önskar att
drömmens bilder
kunde bestå
även när jag vaknar
Men minnet sviker

Jag vet att bilderna finns där
Men kommer inte åt dem

Jag vaknar
och känslan från drömmen
finns där
Men inte minnena
Minnet sviker

Jag vet att de berättelser
jag tagit del av
om hur du var
Och vad du gjorde
inte är mina

Jag bevarar dem som minnen
Och saknaden
framkallar en känsla
av att de verkligen är mina
Men minnet sviker

Berättelserna förvränger
De sanna minnena.

Saknaden lämnar mig inte
Jag saknar dig
även när jag är vaken
Men minnet har bleknat

I drömmen försvinner de sanna
Minnesbilderna aldrig
Men när jag vaknar är de borta
Men inte saknaden

Saknaden har bevarats
i mitt minne

Jag saknar dig
mer än jag minns dig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-09 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP