Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MY GENERATION

De som hade lyckan växa
upp i en generation med
fred,kärlek och förståelse
som föresatser,

istället för dess motsatser
som tog över i kommande
generationer,

och tar en titt på världen
idag som återspeglas på
kulturella värderingar av
musik, litteratur,film och
mode,

där våld och hat idealiseras
ser en civilisation som för-
lorat sin själ och till synes
även förståndet.

*





*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-10 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP