Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Islam eller demokrati, flyktingar eller halshuggare

 

Pendla i alla pendeltågslinjer i Stockholm ...

Åk tunnelbana i alla i Stockholms linjer ...

Ta bussen i alla linjer i Sverige

 

Och se om någonstans pratas den svenska språket

Om blondiner kvinnor, män är majoriteten som åkare

Flyktingar och invandrare är de som gör majoriteten

 

Ta en sväng i alla Sveriges, Europas, demokratis gatorna  

Och hitta om någon demokrat finns med ute 

Än flyktingar/ invandrare och främlingar

 

 Terrorister, halshuggare, barngifte och pedofiler

Nazister, fascister, hatfulla demokrater ,miljö, djur aktiva terrorister 

Bögar och homo, lesbiska och djurknullare  

 

Demokraten DU!

Är som tog dem under namnet flyktingar!

Flyktingar som är aldrig och aldrig flyktingar 

 

Det är flyktingar som styr över din demokrati 

Det är flyktingar som spränger och döds skjuter i ditt Sverige

Det är flyktingar som går ut på gatorna med IS; Hamas, Nazist flagga och hyllar 

 

Halshuggningen av judar med stöd av demokratin

Halshuggningen av kristna med stöd av demokratin

Halshuggningen av hedningar med stöd av demokratin 

 

De Allah trogna halshöggs i Irak, syrian vuxna som barn

De halshugger jorden runt och inför Allahs koranens krav

De har ett enda krav på alla religioner, ISLAM eller bil mördat!

 

Hittar jag på eller ljuger jag som din koran kallar mig hedning?

Ta det inte personligt Muslimen du! det är fakta

Bevisa ur din koran att icke islam trogna har rätt att existera!!!!

 

Islam kommer aldrig sluta sin Allah heligt krig mot alla religioner 

Tills ingen religion på jorden  existerar än islam

Demokratin och demokraterna inför sharialagen jorden runt!

 

Möt din ALLAH med heder och gör din uppgift slakta hedningarna!

Vart enda muslim på jorden har rätt att döda sju miljarder hedningar

ser du och förstår du eller?

 

Din slakts tid av islam är kommen  demokraten DU

Det  är ounvikligt och ett måste!

VAKNA!!!

 

Hejdå demokratin och välkommen till islam världen DU!

                                                                                                                                                                                                            




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-10-11 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP