Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråtit o gråtit

har suttit o gråtit.
natt o dag.
vid fönstret eller i bland.
på toa för att få luft.
gråtit när jag inte.
orkat gå ut med hunden..
bakom huset inte orkat gå till affären.
tänk att inte få luft.
hon röker dygnet runt.
hela nätterna.
röken går in i min lägenhet.
kan inte öppna ett fönster.
får gå till andra sidan av lägenheten.
varför mår inte bra av henne.
sover 2.3 timmar per natt.
därför orkar jag ej skriva.
ligger mest i sängen.
håret reser sig i bland i nacken på mig .
kan inte vara vad jag vill i min lägenhet -
min son märker det .
skrev 1.30 i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-11 13:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP

"Röklukt är en av de mest irriterande lukterna som finns, och den kan vara svår att bli av med men man kan hålla röken borta med hjälp av luftrenare!"
2023-10-11
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP