Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte om jag skrivit den för skriver så här när jag mår dåligt i mitt liv


änglarna ropa.

kom till guds famn.
du vet ju hans namn.
hos honom skall du vara.
han skall dig evigt svara.
du frågar o frågar får svar.
hur blir alla mina dar.
du vet hans bud.
lyssna du på himmelens ljud.
.i ljuset skall du vara.
då skall han dig evigt svara.
natten o dagens timmar går.
i från år till år.
du visste inte hur din dag skulle bli.
du ville från alt bli fri.
kommer aldrig i från dina tankar.
som i ditt inre bankar.
tror bara på alt du gör.
i hela ditt liv till den dag du dör.
skrev inan jag gick ut med hunden.
nu är jag där igen.
kommer jag in i gen-
min amigo -amir blev 5 år.
död vid min vardags rum på utsidan.
hunden föll i hopp vid mina ögon dog.
det var min hund som dog för tio år sen.

varför vi har inte gjort nåt ont.
skrev 28.10 2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-12 11:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sorgligt, och det är uppenbart att du visst inte har fått alla svar. Men de kanske kommer, det vågar jag inte sia om. Du saknar din vovve, så du måste ha varit dess bästa vän. All sympati, det är du värd.
2023-10-12

  alicja lappalainen VIP
en dikt med ett religiöst motiv
Från ett psykologiskt perspektiv människans depression uttalande i dödslängtan.
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP