Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det svårt att få bort den klisteraktiga dimman som smetar sig fast i de negativa tankarnas nedåtgående spiral


De dimhöljda tankarnas dilemma

Jag ber dig
att slita bort min dimma av svårmodiga tankar

som letar och kletar sig fast som Karlssons klister
och där glädjen mister

i mina druvliknande rankar
det hopp som du närt om en framtid med dig

och där svårmodigheten bländar
sina törnrosataggiga skänklar

innan förälskelsens sömn träder in
och kärleken gör sitt val
om omfamningens bestående skall bli min




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-10-12 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP