Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesu herravälde triumferar!


MAKTKAMP

Maktkamp i andevärlden

Ondskan manifesterad

Listig och sliskig är den

Likaså perverterad

Jesus har vunnit seger

segrat en gång för alla

Och för Hans makt ska alla

fiendens fästen falla

 

LARZ GUSTAFSSON 12/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2023-10-12 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP