Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det nackna ansiktet.

du ser min förtvivlan.
jag visste prisis..
hur jag mår,
tänker vad har jag hamnat.
för ondska o förtvivlan.
hur kan ondskan .
göra så ont.
hur kan man ha så ont.
av en annans förtvivlan o hat.
jag vill inget veta,
jag vet inte ondskan.
.är till mej.
jag känner håret .
reser sig i nacken.
.kärleken du gav mig så mycket .
kraft o glädje,
mina söner var här.
dom såg hur jag mådde .
kan knappt vara var man bor,
skrev 12 10 2023av birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-13 13:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
BILD AV FÖRTVIVLAN
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP