Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: A Gustafsson


EN GRUND I STORMEN

En grund i stormen

en klippa fast

behåller formen

fast hjärtat brast

Det blev en duvning

Du fick en smäll

Men klippan håller

Det vet du väl?

 

En grund som håller

att bygga på

fast annat rasar

när du vill nå

ditt hem i himlen

din ljuva lund

Urtidens klippa

Pilgrimens grund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-10-15 14:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Självupplevda ord i melodisk o fin dikt. Bokmärkes.
2023-10-18

  Vindsvala VIP
Mycket fint och melodiskt om trygghet i svårigheter!
2023-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP