Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsbild

tillväxt
allt tycks
vara
halvfärdiga
byggnader
staden växer

och det
är en
växt som
blir en puls
som bara växer
mot sitt slut

det är inte
en blomma
den här
behöver
man inte
ens vattna

här
känner ingen
igen sig
men
bygget fortgår
rätt fort




Fri vers (Fri form) av Delia Skymning
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-18 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delia Skymning