Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnare finns överallt

dom ingen sanning finner.
dom vet inte var sanning är.
det är därför dom är olyckliga.
vet inte sitt eget bästa,
sanningen gör oss fria.
avundsjuka tror inte på sig själv.
sin inre kraft gråten renar,
förlåtelsen renar hjärtat.
att hata dödar sitt inre,
ta nya tag sitt inte va bitter.
du kan bara lyssna på sanningen.
o kärleken till dej själv.
o hitta glädjen i att andra,
människor lyser upp ditt trasiga hjärta,
skrev i dag 19.10 2023.klockan 13.00
ledsen så ledsen varje dag.
undra hur länge jag orkar kämpa för att må bra o kunna andas




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-19 13:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en bild av depression
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP