Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden har stått stilla i tio sorgesamma år efter en livstids kärleks bortgång - jag befinner mig där och rör vispande om i motvindens glädjefyllda sång


Minnenas spår i orörd snö

Övertolkningens påklistrande leende
får mig att förringa dess realistiska seende

saker och kära ting funnen
inslagna i silkespapper från tiderna svunnen

snubblande nära varthän jag går
i den stugvarma välkomnande huset
där vår jordemor levde i forna spår




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-20 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP