Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsbudet+

3 stycken poliser ringde .
på min dör i morse.
skulle bara berätta .
en av våra kära.
hittas död på morgonen.
fick se foto på telefonen.
som polisen hade.
han låg såg fridfull ut.
farväl vår kära.
jag visste det skulle .
komma poliser hit.
men inte hem till oss.
i dag mår vi inte bra.
kram till alla mina bloggar vänner.
av birgitta skrev nu 20 10 2023 . klockan 12 00




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-20 12:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar sorg och saknad.
2023-10-20

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag fick se en bild på pappa
när han låg död på äldreboendet
öppen mun och helt orange
trodde döda människor var blå...
faslig bild...
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP