Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Why

What you fear
Is your lie

What you hit
Is your try

To hide why

It’s harder

To not tell a lie




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-10-21 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten