Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar nåt

Jag saknar nåt

Jag fattar det då


När jag, en liten stund, får det

Som är borta


Jag fattar också hur det är

Och hur det har varit

När det var borta


Något som går vid din sida

Och inte finns




Fri vers av poeten
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten