Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Air i kvällsmörkret

Det är sen fredagskväll
regnet piskar fönsterrutorna
och blåsten tilltar.

Jag sitter i min fåtöjd
med en pläd runt benen
ser på youtube 
lyssnar på Bach
och en version av Air
framförd av David Garrett.

Ett ljus flammar upp
och mörkret viker undan.

 




Fri vers (Fri form) av Eva Helene VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-21 14:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vad härligt att hitta ett ljus i höstmörkret. Underbart. Ska lyssna jag med.
2023-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att för en stund koppla av från oron i världen, njuta av vacker musik och uppleva hoppets ljus som skingrar mörkret.
2023-10-23

  Bibbi VIP
Wow!
2023-10-23

  Respons VIP
Det behövs ljus i denna mörka tid. Musik är ett sätt att skapa ljus. Poesi ett annat.
2023-10-23

  Sparvögat VIP
En fin stund tecknar du ~ när mörkret
skingras av musikens ljuva toner…
Låter underbart!
2023-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Hos oss måste man sitta fullt påklädd.
2023-10-21

  Monika A Mirsch VIP
"Ljuset i kvällsmörkret ..."
Vackra ord för mörkret
som viker undan!
Tack o kram!
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP