Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sann kärlek

 

Du är och var mitt allt

under blåa skyar,

ett sammanträffande

som på rosa moln

fann vi varandra en gång

 

på horisontens mitt

tvillingsjälar vi var

i skimrande vitt

 

skratt och gråt hörde till

fastklistrade som ett sigill

lyckliga i sus och dus

som i ett evigt rus

 

stjärnorna lyste

med all sin kraft, över oss

och speglade våra själars ljus

trogen vänskap och mycket bus

 

ödet släppte dock taget

och delade åter oss

till olika sidor i ljusets stoft

 

mitt hjärta brinner för evigt 

med all kraft

skatter som berikar

finns nu på varsin plats

 

vinden härdar

sammanflätande ,för evigt

fåglar flyger fritt

hittar till slut evighetens mitt

 

i all oändlighet är du min

och

förevigad i sinnet. 

 

 




Fri vers (Fri form) av louisegirl
Läst 82 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-24 18:36



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så ljuvlig dikt om kärlek och dess innerliga känslor som gör att allt brinner inom dig!

Mycket vacker och öm poesi.

Bok märker denna.
2023-11-22

  Ronny Berk
fria fåglar skapar bilder- kanske av friheta människor

2023-11-08

  helenita VIP
Så fina ord!
2023-10-25

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

louisegirl
louisegirl

Senast publicerade
Sann kärlek
* Se alla