Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så var vi tillbaka då på ruta fem




dagens nyheter bjuder sina läsare
på brodermord och förljugna ord
kriget mellan Ukraina och Ryssland
dessvärre osar det även hett i Gaza
alla utbrytaregioner
ger oss som ser på både Dengufeber och Malaria

ha en fin dag älskade Peter Parker
den som läser kommer finna jag börjat storstäda
sparat det viktiga det andra gick i slasken
kommer att fortsätta bakåt
det är ju dagens nyheter
och alla ni som sitter bakom ratten
kör försiktigt halka nalkas

här ska firas på lokal två dagar i rad

pst expeditionen kommer självmant ta bort alla lånade bilder
tänk om alla kunde göra detsamma :) :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-10-26 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP