Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korrespondens



född levande begravd 
inuti denna tillvaros
existentiella inskränkthet

smaka mina ord
drick mina meningar
insup
dessa flyende vittnesutsagor
utgjutna vid mina tankars källdrag
utbytta via bläckets flöde

och nu

kultiverade under
dina hjärterötter 



©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-11-08 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ