Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det lugnt!

Kostymer med allvarliga miner, framröstade av människor som längtar efter färg i sin tillvaro.
Bakom deras hudfärgade smink skymtar clownens galna uppsyn.

Miljoner konsumerar äkta skräckfilmer i realtid.
Krigets vansinne flinar febrigt mot linsen.

Dataspelens skjutande för poäng smälter ihop med verkligheten.

Vi är alla på andra våningen i vårt vackra trähus där vi andas och lever våra liv.
På undervåningen brinner det för fullt.

Vi ser röken och hostade säger kostymerna att det snart skall bli regn, dom lovar det!

Ta det lugnt, det är bara att fortsätta som vanligt!




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-27 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
duktig ambassadör du är.

vadå fortsätta som vanligt?


2023-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
live absurdum
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP