Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Do Know Something

You can do it and not know it
Or know it but not doing it

Or doing it but know it
Or not knowing it and not do it

The matter is
Doing something on something that are nothing
And become something when you know something, or not

Then you really become something

Or nothing




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-10-28 05:41



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
vacker matematiskt dikt
med rolig slutkläm :)
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten