Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klöver


Undantagsmänniska


då vi möter en människa
hel utifrån och in
borde vi ringa i kyrkklockorna
många är de som söker
utan att finna sig själva
sällsynta gäster flockas runt brunnen
skyler sig för inte bländas av solen
en önskan från själen
du är värd allt gott i världen
och tåget avgår enligt tidtabellen
utanför passerar livet förbi
där går hon på vallen
rensar ogräs medan årstiderna
går över i vinter

tack för att du är du
ha en fin dag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-10-28 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP