Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färdig



desto mera högen växer med avklarat
ändå ser den andra oklar ut
som om en mus knaprat en smula
undrans under om någon under natten
flyttar avklarat tillbaka?

tänker på de arma som svårt har
rensa i lådor och garderober
känslan av vandra ut i djungeln
och finna okända djur under ett blad
kanhända stoppsträckan är så lång
då återupptäckandet och funderingen
stal tiden?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-10-29 13:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
återvänder till garderoben
tack för du läser kram<3
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP