Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN TRISTESS TILL HARMONI

Från tristess

till harmoni

Orosmolnen gled förbi

Fridens Gud

har än en gång

stämt min själ i stilla sång

 

Kraften i försoningen

tinar arga, frusna män

Jesu blod har satt mig fri

Från tristess till harmoni

 

LARZ GUSTAFSSON 29/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-29 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP