Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text en ljum bris genom. Av kerstin skriver 2023-10-30. Bilden som fått illustrera texten, är tagen från den stora färjan 'Finlandsbåten', strax utanför hamnen i Helsingfors.


Kommentar på en text (2651) bara ord




Texter påminner om
isskulpturer och sandslott.
De finns en stund och sedan kommer de
försvinna likt en vind.

En sorts modern 'Borta med vinden',
såväl tragedi som romantiska skeenden, dramatik
och vad som fastnar
och blir kvar i ens eget medvetande.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-10-30 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP