Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själens musik 11/ Ögonblicksbild från mitt köksfönster


Mister Sandman....

 

 

Plogbilen glider av isig vägbana,

snödriva, krasch, tvärstopp.

Driftig chaufför greppar spade,

grusar under hjulen.

 Kör vingligt iväg.

 

 

@EFM

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-30 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP